Hoera Kandinsky! viert 150 jaar Wassily Kandinsky

... en wil graag dat jij meedoet aan hun wedstrijd!

Wat doe je wanneer één van de meest invloedrijke en innoverende kunstenaars uit de kunstgeschiedenis 150 jaar zou geworden zijn? Dan organiseer je een groot feest! Daarom organiseert KUNSTWERKT op 29 april Hoera Kandinsky!, een expositie met muziek, taart en meer om de Russische en roemvolle kunstenaar Wassily Kandinsky te vieren. 
_______________________________________________________

De wedstrijd

De hoofdrol van het evenement is weggelegd voor tien werken van evenveel jonge kunstenaars die geselecteerd zullen worden door een jury bestaande uit Bert De Geyter, Matthias Phlips (MAT), Nele Keukelier en SOSCASTOA. En dat kan dus evengoed een werk van jou zijn. Dus als je creatief bent, graag een werk wil maken rond Kandinsky en dit graag wil exposeren tijdens Hoera Kandinsky! is dit jouw kans om deel te nemen aan de wedstrijd. Alle informatie en voorwaarden om deel te nemen kan je terugvinden op de website van het evenement.
_______________________________________________________ 

Het feest

Het grote Kandinsky-feest vindt daarna plaats in Gourvernement in Gent en betekent de opening van een expositie waar de tien geselecteerde werken te zien zullen zijn. De openingsavond wordt daarnaast omlijst door veel muziek gebracht door jonge talenten. Yoko Yama komt spelen, maar ook Universe, Misfit en Studio 45 komen langs. De avond wordt daarnaast aan elkaar gepraat door Thomas Huyghe ('t Is gebeurd / VIER).


_______________________________________________________


Wat nog? 

Tijdens Hoera Kandinsky! komt De Postfabriek komt langs en geeft iedereen een gepersonaliseerd postkaartje mee naar huis met daarop een eigenzinnige Kandinsky-getinte illustratie. Ook geeft Boekhandel Copyright 3 mooie boeken over Kandinsky weg op het openingsfeest. Dus wie weet ga je met meer naar huis dan alleen een ontzettend leuke ervaring.

Wil je daarnaast nog meer informatie vinden over het evenement, dan kan je terecht op de websites van Hoera Kandinsky! en KUNSTWERKT. De toegang voor het evenement is gratis.