FESTIVAL HONGERIGE WOLF 2019


FESTIVAL HONGERIGE WOLF 

Het microscopische dorpje Hongerige Wolf, dat aan de laatste weg van Nederland ligt – als je nog verder doorrijdt of –loopt kukel je de Waddenzee in – wordt 12, 13 en 14 juli weer getransformeerd tot vruchtbare festivalgrond. The sky is  the limit op dit ongecultiveerde festival.  De bewoners  zijn er nuchter en gastvrij, de omgeving uitgestrekt zo ver je kijken kunt. Dit is Festival Hongerige Wolf. Aards. Weids.


Festival Hongerige Wolf is eenvoudig ongerept en grondvestelijk vernieuwend. Verwacht geen line up met alleen maar grote namen, maar zwerf door het onbekende landschap en ontdek de ruwe schoonheid van nieuwe muziek en de vindingrijkheid van de voorstellingen. Bandjes, theater, beeldende kunst en literatuur -strobalen én lekker eten, je vindt het allemaal op Festival Hongerige Wolf.

Zwerf door en voorbij  het festivaldorp en beleef de weidse natuur,  de gastvrijheid van de dorpsbewoners en de optredens. Elke avond, als het muziekprogramma op het Schapenveld ten einde loopt, gaat het feest door in de danssilo, waar tot in de vroege uurtjes gedanst wordt. Aan de rand van het dorp ligt de festivalcamping, waar je zo je tent in kunt  rollen. Slapen bij buurtbewoners kan ook; veel Hongerige Wolven bieden een slaapkamer of tuinhuisje aan voor de festivalgangers.


Bezoek de website voor meer info :https://www.festivalhongerigewolf.nl