COMMON- " Let Love Tour " o.a. Belgie en Nederland

Groot nieuws: Common komt! Hij is één van de invloedrijkste figuren uit de rapmuziek, rijgt de geloofwaardige rollen aaneen als acteur, bracht zopas zijn tweede boek uit ('Let Love Have The Last Word') en is een activist op vele fronten. 

De veelzijdige Amerikaanse rapper Common brak in 2000 door met zijn vierde album Like Water For Chocolate. Met zijn fluwelen flow excelleert hij in zwoele, soulvolle nummers, maar hij experimenteert net zo makkelijk met jazz en algehele weirdness, zoals op zijn ondergewaardeerde album Electric Circus (2002). Over veelzijdig gesproken: Common is ook een succesvol acteur en levert geregeld tracks aan de films waar hij in speelt – zo won hij in 2015 nog een Oscar voor het nummer Glory (samen met John Legend) uit de film Selma (2014). Must-see voor iedereen met hiphoplove!

Op woensdag 18 september 2019 geeft de rapper een optreden in TivoliVredenburg te Utrecht en op 19 september in Gent, . De show van de Amerikaanse hiphopartiest maakt deel uit van de ‘Let Love Tour’, de concertreeks die vernoemd is naar zijn memoir en zijn aankomende album, beide getiteld ‘Let Love Have The Last Word’.

op 18 september in Utrecht(Nederland) en op 19 september Gent (Belgie)

en cutting edge  zal erbij zijn

Deze Let Love Tour valt samen met de release van een nieuwe album, het eerste in drie jaar tijd. Begin juni kwam eerste single 'HER Love' alvast uit, met Daniel Caesar en special guest Dwele, bovenop een nooit eerder gereleaste beat van wijlen J Dilla. HER staat in Commons wereld voor Hip-hop in its Essence is Real; in 1994 bracht hij al 'I Used To Love H.E.R.' uit. Van 'HER Love' straalt toewijding aan hiphop uit, die Common benadrukt door samenwerkingen met mensen uit verschillende generaties van het genre. Hij rapt een State of the Union, een overzicht van de afgelopen 25 jaar hiphop, sinds hij er zelf mee begon. De cirkel is rond!

 

informatie ticketverkoop nederland (utrecht) :

https://www.tivolivredenburg.nl/agenda/common-18-09-2019/

.